Elk jaar organiseer ik het Zomerkoor. Vier keer repeteren op een avond in de week in de maand juli, afsluiten met een miniconcert en BBQ rond het kampvuur.

Je koor met vakantie?
Wil je wel eens proberen of zingen in een koor iets voor je is?

Doe dan mee met de 7e editie van het Zomerkoor

We zingen dit jaar muziek uit de 80’s, denk aan “Hands up (Give me your heart)”, “Reggae night”, “Don’t worry, be happy”

Het Zomerkoor, Zingen met Jan rond het kampvuur vond in 2023 plaats in

==> Nieuw-Amsterdam:


We mogen daar zingen in de tuin van Wopke Zoer en Erna Kuipers, dat is in de oude waterzuivering, ook wel bekend als de voormalige Taalwerkplaats, Zijtak OZ 66, Nieuw-Amsterdam. Er is een beschutte tuin met kampvuurplaats, dus dat wordt heel gezellig! Bij slecht weer kunnen we naar binnen in het knusse Theater onder Water.
De repetitiedata zijn woensdag 5, 12, 19, 26 juli, steeds van 19:30-21:30 en het afsluitende miniconcert met BBQ (ook vis of vegetarisch) is op vrijdag 28 juli vanaf 18:30.


==> Onnen:


We mogen daar zingen op Wilma’s erf. Wilma Steenbergen runt met haar man een biologische veehouderij en een boerderijwinkel met ossenvlees en zuivel. Het adres is Zuidveld 16, 9755 TM Onnen. Bij slecht weer kunnen we in de serrestal, die staat in de zomer leeg, omdat de koeien dag en nacht buiten lopen.
De repetitiedata zijn maandag 26 juni, 3, 10, 17 juli, steeds van 19:30-21:30 en het afsluitende miniconcert met BBQ (ook vis of vegetarisch) is op vrijdag 21 juli vanaf 18:30.

De kosten zijn € 70 per persoon, incl. bladmuziek, oefenbestanden en afsluitende BBQ.
Voor de oefenbestanden klik hier.
De kosten voor het bijwonen van het miniconcert met BBQ zijn € 20.

Aanmelding:
Voor opgave klik op:

Deelnemer Nieuw-Amsterdam
Bezoeker Nieuw-Amsterdam

Deelnemer Onnen
Bezoeker Onnen