Vanaf 8 januari 2024 telt Nieuw-Amsterdam een heel nieuw popkoor!

Popkoor Let’s SING! zingt elke maandag van 20-22 uur popmuziek van alle tijden en stijlen. Van nieuwe hits, zoals Multicolor van Son Mieux, Soldier on van Direct, Before I go van Sebastian, tot klassiekers van the Beatles, Queen, ABBA, David Bowie, Adele en andere grootheden. Het koor zingt vooral Engelstalige nummers, maar ook andere talen kunnen aan bod komen. De aansprekende arrangementen worden grotendeels door mij gemaakt, zodat ze perfect passen bij de mogelijkheden van het koor.

Naar de deelnemerspagina: Deelnemerspagina Popkoor Let’s SING!

Voor wie:

Voor iedereen die samen zingen mooi vindt. Ook mannen zijn van harte welkom. Ervaring is niet vereist, wel enthousiasme en ambitie om samen steeds beter te worden.

Waar:

Het koor repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Theater Onder Water (Oude Waterzuivering) aan de Zijtak OZ 66 in Nieuw-Amsterdam. Dit is een bijzondere en sfeervolle ruimte, die vroeger dienst deed als waterzuiveringsinstallatie. Eén van de silo’s is omgebouwd tot een minitheater, waar het koor kan zingen en optreden. De tuin die er bij hoort is ideaal om bij mooi weer buiten te zingen of openluchtoptredens te organiseren.

Kosten:

De eerste twee keer is gratis. Daarna éénmalig € 10 voor de muziekmap. De deelnemersbijdrage is € 85 per kwartaal inclusief koffie/thee.

Laag inkomen? Toch zingen! Klik hier voor info.

Voor opgave klik op: