Stel dat je niet zo makkelijk je huis uit kunt door ziekte of handicap.
Of je hebt niet de energie.
Of je wil naast je vaste koor ook wel iets anders er bij.
Hoe fijn zou het dan zijn om toch samen muziek te maken of te zingen!
Gewoon, vanuit je eigen huis. Voor de muziek en voor de mensen die je leert kennen. Nu en als we Corona al lang weer achter ons hebben gelaten.

Jamulus maakt het mogelijk, in tegenstelling tot online-vergaderplatforms zoals Zoom, samen te zingen via het internet met een hele lage vertraging. Je hoort elkaar en kunt dus ook weer samen afstemmen. Dat hebben we enorm gemist! Kijk maar eens op dit filmpje wat de eerste reactie was van de deelnemers aan Jam ‘n Sing. Het geluid gaat via Jamulus en het beeld via Zoom:

Klik op de afbeelding voor het hele artikel en de video.

Jam ‘n Sing, online-popkoor

“Jam ‘n Sing” oefent elke maandagavond van 20-22 uur online via het platform Jamulus. We gaan popnummers drie-stemmig instuderen. Het mondt ten minste één keer jaar uit in een online optreden. Deze zal live en later via Youtube te zien en beluisteren zal zijn.

No limit, online-popkoor met live band

“No limit” oefent elke woensdagmorgen van 10-12 uur online via het platform Jamulus. We gaan popnummers drie-stemmig instuderen met een live band. Het mondt ten minste één keer jaar uit in een online optreden. Deze zal live en later via Youtube te zien en beluisteren zal zijn.

Met de JamnSing, een handig apparaatje, kun je zonder installatie een goede verbinding kunnen maken met Jamulus. Een vertraging van 25-40 ms is doorgaans haalbaar. Dat komt overeen met 5 tot 7 meter afstand tussen jouw en de andere zangers of bandleden.

Als je Jamulus zelf wil installeren op een PC of Mac kan dat ook. Dan heb je geen JamnSing nodig.

Kosten

Deelname aan “Jam ‘n Sing” of “No Limit” kost € 22,50 per maand, incl. bladmuziek en ingezongen oefenbestanden. De JamnSing met lader kun je in bruikleen krijgen voor € 10 per maand, na 10 maanden is deze van jou. Ik vraag je wel zelf een headset aan te schaffen. Deze kun je bij mij kopen voor € 24. Je kunt de JamnSing met lader en headset ook meteen aanschaffen voor € 99. Muzikanten hebben geen headset, maar een interface nodig. We gaan samen even kijken wat je in jouw situatie nodig hebt. Vaak heb je de spullen al wel.

Je hebt een vaste verbinding nodig met het internet. Een netwerkkabel van bijv. 5 m kost € 5, van 20 m kost € 15.

Opgave en bestelling

Klik hier om je op te geven voor deelname aan “Jam ‘n Sing ” en/of “No Limit” en de JamnSing te bestellen met eventuele toebehoren.

Wil je eerst meer weten?

Bel me dan op 06-51491713 of stuur een mail naar jan@zingenmetjan.nl.