Naar de ledenpagina: Ledenpagina Popkoor Onnen

is een gemengd koor met ook een flinke groep mannen!, dat sinds 2019 bestaat. We zingen elke maandagavond bekende popnummers onder leiding
van onze dirigent Jan Smale.

Popkoor Onnen is een warm, gezellig koor dat meerstemming zingt en altijd versterking kan gebruiken.
Of je nu man bent of vrouw, jong of oud, je bent meer dan welkom.
Na de zomervakantie van 2021 hebben we een vliegende herstart gemaakt en is het koor in een half jaar gegroeid van 16 naar 35!
Wil je hier ook bij: kom dan een keer vrijblijvend kijken!

Het popkoor Onnen kon maandagavond, voor het eerst sinds anderhalf jaar coronacrisis, weer repeteren in dorpshuis De Tiehof. Het koor maakt een frisse start, met veel belangstelling van nieuwe (aspirant) leden.
Het koor heeft slechts dertien leden, maar in dorpshuis De Tiehof zongen maandagavond ruim dertig mensen luidkeels mee met het koor. Een succesvolle flyeractie in het dorp zorgde voor veel nieuwe aanwas voor het koor.
Ondanks de volle repetitieruimte zijn nieuwe belangstellenden en leden nog steeds van harte welkom. Mensen kunnen nu drie keer op proef meedoen met het koor. Daarvoor hoeven zangers niet per sé uit Onnen te komen, want ook mensen uit Haren, Glimmen en Noordlaren zijn welkom om mee te doen. Het koor repeteert elke maandagavond twee uur lang, vanaf 19.30 uur.

Kom eens langs. Je zult je snel thuis voelen!

Gratis een paar keer meedoen? Neem contact op met
Dirk Penninga 06-14181671
of mail naar: popkoor2023@gmail.com

Wanneer: maandagavond van 19.30-21.30 uur
Waar: Dorpshuis ‘de Tiehof’, Bakkerweg 4 in Onnen

Ellen van Ruitenburg – 06 55 57 00 73
Annette Landkroon – 06 53 84 29 95